Imaginile care pun comuna Bragadiru, din județul Teleorman, pe harta internetului

Atât căruțașul, cât și calul ghinionist ar fi ieșit nevătămați din această poveste, dă asigurări primarul comunei Bragadiru

O serie de fotografii din comuna Bragadiru, județul Teleorman au atras atenția opiniei publice. Fotografiile înfățișează o căruță trasă de un cal, blocată într-o groapă formată în asfalt. Așa cum era de așteptat, internetul a început să vuiască și să speculeze condițiile în care s-ar fi întâmplat nefericutul accident. Imaginile au fost fotografiate de un localnic și ulterior au fost postate de acesta pe contul său de socializare, de unde au fost preluate de nenumărați internauți, până în momentul în care acestea au apărut și în presă.

Ce spune primarul comunei Bragadiru, din județul Teleorman?

Întrucât incidentul a făcut turul internetului într-un timp record, primarul comunei Bragadiru, din județul Teleorman, Cristian Chisac a dorit să vină cu un punct de vedere, declarând că zona respectivă ar fi fost împrejmuită cu o bandă de avertizare, în urma unei avarii la rețeaua de apă din zonă. Cu toate astea, potrivit lui Chisac, bătrânul care ar fi condus căruța ar fi ignorat avertizările, dând banda la o parte.

„Buna seara!
Numele meu este Cristian Chisac si sunt primarul comunei Bragadiru.
Nefericitul accident s-a petrecut pe data de 03 decembrie 2020.
În acea zona a avut loc o avarie la rețeaua de alimentare cu apa și tot în acea zona, cu o săptămână în urma s a montat conducta de canalizare.
Am luat masura închiderii perimetrului cu banda de avertizare pe cele trei cai de acces, însă un bătrân de 84 de ani a dat banda într-o parte și a întrat în zona interzisa.
S-a intervenit rapid ,atat bătrânul cat si animalul au ieșit nevătămați din acea situatie.
Asta, pentru o corecta informare a situației.
O seara plăcută!”, ar fi declarat primarul localității, Cristian Chisac (PNL).

Atât căruțașul, cât și calul ghinionist ar fi ieșit nevătămați din această poveste, dă asigurări primarul comunei Bragadiru.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentCodrin Ștefănescu vede o conspirație în diagnosticul „Covid pozitiv” a lui Liviu Dragnea
Articolul următorDeputat PSD trimis în judecată pentru fapte de corupție. Martor e chiar un primar social democrat
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.