Marcel Ciolacu preferă discuțiile la telefon și neagă dezbaterile politice.

Nu dă detalii, se eschivează și consideră că nu are importanță rolul de emițător sau cel de receptor.

Oricare ar fi ordinea sau cutuma, mesajul dintre Ciolacu și George Simion a existat, a fost transmis și a fost înțeles. Mai mult decât atât, a fost și fotografiat.

Liderul PSD insistă pe faptul că nu s-ar fi întâlnit personal cu George Simion, copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (PAUR), ci că au vorbit la telefon, dar ”nimic politic”.

„Personal, nu am avut nicio întâlnire cu George Simion. Am vorbit telefonic. Am avut o discuție cu un viitor coleg din Parlament, despre cum funcționează Parlamentul. Majoritatea, dacă nu toți viitorii parlamentari PAUR sunt la primul mandat. Ne-am contactat unul pe altul. Am făcut rost de telefoanele unuia și al celuilalt. Nu are nicio relevanță cine l-a contactat primul pe celălalt. Nu am discutat politic nimic cu George Simion”, a afirmat liderul PSD.

Negocieri secrete între PSD şi AUR. Ce au discutat Marcel Ciolacu şi George Simion

Cu toate că în presă există o serie de fotografii în care apar Marcel Ciolacu, Vasile Dîncu, dar și George Simion, liderul PSD insistă pe discuția pe care a avut-o la telefon și pe faptul că întâlnirea fotografiată de reporteri nu a avut loc.

George Simion, copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (PAUR), își menține poziția, spunând că nu se va alia ”nici cu stânga, nici cu dreapta”.

Cu toate acestea, a existat o întâlnire între Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, George Simion și președintele PSD, Marcel Ciolacu, întâlnire care a avut loc vineri, la o adresă din Primăverii, acolo unde se află și sediul IRES, institut coordonat de Dîncu.

Marcel Ciolacu, despre discuția cu George Simion (AUR): Ne-am contactat unul pe altul

„Nu are legătură cu consultările. Am vorbit despre un studiu IRES în care am pus întrebări despre AUR. Nu am vorbit despre susținere pentru că nu ne-ar ajunge oricum. De asemenea, nu pot lucra la modernizarea structurii si brandului PSD în coaliție cu AUR. Ar fi un sacrificiu inutil dacă nici măcar nu poți face o coaliție de guvernare. Îl cunoscusem mai demult pe Simion, când era student”, a declarat Vasile Dîncu, pentru Digi24.ro.

Și pentru că o mână spală mereu pe alta, președintele Consiliului Național al PSD a susținut că la întâlnirea cu George Simion nu a participat și președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Cu alte cuvinte, reporterii au fotografiat 2 politicieni și o hologramă a lui Marcel Ciolacu.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentMarcel Ciolacu nu renunță la propunerea Alexandru Rafila, premier PSD
Articolul următorTăriceanu spune că a tăcut cu modestie și umilință după ce a pierdut în alegeri. „Eu nu mă îndoi și nu mă predau!”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time