Sursa foto: Facebook/Romsilva
Sursa foto: Facebook/Romsilva

Noi serii de elevi au participat în cursul săptămânii trecute la proiectul ”Școala din Pădure”.

Potrivit anunțului publicat astăzi, 14 noiembrie, de Regia Națională a Pădurilor, acțiunea s-a desfășurat în Pepiniera Silvică Cozieni a Direcției Silvice Ilfov.

”Școala din Pădure” este un proiect gratuit de educație de mediu

Acest proiect a fost dezvoltat de Asociația ”Nature Talks”, în parteneriat cu Regia Națională a Pădurilor Romsilva și Enel, cu sprijinul Decathlon România.

Prin proiectul ”Școala din Pădure”, 250 de elevi vor lua parte la mai multe ateliere în aer liber și la activități specifice dintr-o pepinieră silvică”, au transmis membrii Romsilva prin intermediul unui comunicat publicat pe contul de Facebook.

Sursa foto: Facebook/Romsilva

Membrii Regiei Național a Pădurilor au precizat că elevii implicați în acest proiect au învățat de la trainerii Asociației ”Nature Talks” despre cum să protejeze mediul înconjurător.

De asemenea, specialiștii Romsilva le-au vorbit despre rolul pădurilor în protejarea mediului și despre modul în care se administrează o pădure.

Copiii au au învățat să planteze puieți de tuia în Pepiniera Silvică Cozieni, sub îndrumarea specialiștilor Ocolului Silvic Brănești din cadrul Direcției Silvice Ilfov

Sursa foto: Facebook/Romsilva

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva este implicată în numeroase proiecte de educație forestieră, la nivelul direcțiilor silvice și parcurilor naționale și naturale, în parteneriat cu unitățile de învățământ.

În ultimii cinci ani, Regia a regenerat 72.892 hectare fond forestier de stat.

Articolul precedentA fost lansat noul program de finanțare pentru dezvoltarea infrastructurii de reîncărcare
Articolul următorTribunalul din Iran aplică pedeapsa cu moartea în cazul persoanelor care participă la proteste
Jurnalist full-time / Pesimist part-time