AUR a făcut iar scandal în Parlament. Roman a suspendat temporar ședința

Aceștia au cerut supunerea la vot a moțiunii de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu

George Simion și Claudiu Târziu (copreședinții AUR); preluare Digi 24.

Cei de la AUR au protestat, din nou, în Parlament. Ședința de plen a Camerei Deputaților a început în forță când parlamentarii lui George Simion s-au făcut scut în fața scaunelor din plen, unde au arătat hârtii pe care scria „Supuneți moțiunea de cenzură la vot”.

Florin Roman a intrat din nou în conflict cu cei de la AUR

Chiar dacă de data aceasta conducea ședința în mod legal, Florin Roman s-a „izbit” din nou de reticențele celor de la AUR care au cerut vehement supunerea la vot a moțiunii de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu. Așadar, Roman le-a cerut celor de la AUR să părăsească sala, anunțându-i că a luat act de protestul acestora, însă cum protestatarii nu s-au dat duși, a fost nevoit să suspende temporar ședința.

Ședința a fost reluată abia după ce Roman a purtat o discuție cu liderul deputaților AUR, George Simion. Cel din urmă nu s-a lăsat, iar în momentul în care i-a venit rândul la microfon, a continuat să-și susțină punctul de vedere, cerând ca moțiunea de cenzură să fie supusă la vot.

Moțiunea de cenzură este susținută, în acest moment, de AUR și de USR PLUS.

Citește și: Cu chiu, cu vai, Stângă s-a hotărât: merge pe mâna lui Cîțu

Articolul precedentUluitor! Coșmarurile unor magistrați: arestați preventiv în ședința de judecată, urmăriți în casă
Articolul următorTrafic de influență la Înmatricularea Vehiculelor Argeș
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.