Lovitura lui Tache

Așa că, succes procurorilor Secției de Combatere a Corupției din cadrul DNA conduși de Mihaiela Iorga Moraru.

Astfel că, de acum înainte, nici măcar nu mai are rost să contabilizăm vizitele viitoare ale martorilor (…) și (…) pe Știrbei Vodă, 79 – 81, aceștia fiind deja pe mâini bune. Dovadă și că ”LOVITURA” de ieri a fost citită și de ”cine trebuia”…

Desigur, la acest moment operativ al anchetei preliminarii chiar că nici măcar ofițerii de contrainformații pe deplin acoperiți care au reușit să ”își facă pașii” în spatele ”plimbăreților de seară” de pe malul Lacului Herăstrău nu pot băga mâna în foc că ”Buldogul” va fi sau nu transformat în ”Motănel”. Mai ales dacă Blaga va decide brusc – așa cum de altfel se și aude că a făcut după ”Lovitura” de ieri! – că aerul de Capitală nu îi mai priește.

Cert fiind doar că procurorii care instrumentează ”GAȘCA NEBUNĂ” a generalilor Coldea, Dumbravă și Cocoru din Justiție sunt gata să ”scurme mușuroiul”… Și nu oricare… Ci chiar cel CHINEZESC! Adică gruparea transfrontalieră care nu a mai fost deranjată niciodată în epoca post – Ponta!



Dar uite că ”schimbarea liniilor” de la DNA se face resimțită și aici. Informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră indicând că este luată în calcul inclusiv ”spargerea ușii” CHINESE HOUSE! Dimineața, la 6(șase), ca mascații!

Bineînțeles, în acest sens fiind vitală păstrarea ”la aparatele” statului român ale martorilor și a ofițerului de legătură al acestora. Chiar dacă acesta ”cengiuise” între timp jurământul.

Și pentru a demonstra că încă mai avem structuri contrainformative și în eșuatul stat iohannist, uite că ”inseminăm” informația că nu chiar toți invitații Casei de Prietenie Româno – Chineză la proiecția ”Filmului Chinezesc în România”, din data de 15 mai 2024, au fost aleși ”pe sprânceană”.

Desigur, selectarea clienților chinezi care au beneficiat de consultanța ”GĂȘTII NEBUNE” în vederea ”OPTIMIZĂRII” dosarelor pe care le aveau în Justiție nu este deloc una ușoară. Mai ales că pe lista extinsă se află nu mai puțin de 1.000 de ”prieteni”! Dintre care mulți, prea mulți jurnaliști, politicieni și chiar generali români!

Numai că, ”bob cu bob”, uite că ancheta DNA înaintează nu doar pe palierul românesc, dar și pe cel chinezesc.

DIVIZIA INTERNĂ a ASI ROMÂNIA – SUA fiind gata să documenteze și palierul ”AKL”! Imediat după ce probele obținute vor fi pe deplin securizate la sediile ASI din Miami, Washington și New – York.

Articol preluat din ASI-Romania

VIALovitura lu' Tache
SURSĂASI-Romania
Articolul precedentPiedone: „Madame, domnule, mă bucur că ați pierdut! De fapt, sunt fericit!”
Articolul următorPopescu Piedone înclină balanța la alegerile prezidențiale