PANICĂ! S-a ajuns la ROȘCATĂ!

„ABU LAIL AKRAM, yacht-ul lui Coldea și Kovesi”, titram „LOVITURA” din 17 iunie.

Atunci când propuneam întregii „lumi bune” de intelligence, de la procurori anticorupție la ofițeri de contrainformații, să țină minte acest nume: ABU LAIL AKRAM! Cel documentat apoi de către DIVIZIA DE INVESTIGAȚII EXTERNE a ASI ROMÂNIA – SUA drept „norocosul” partener al HEITMAN LLC.

Până când însă partenerii ASI de la Washington și New York vor trece la „next level” privind ancheta declanșată chiar în Regatul Hașemit al Iordaniei, uite că DIVIZIA INTERNĂ a ASI „fură startul” din nou!

Și în ciuda nenumăratelor asigurări „fără acoperire” date iordanianului ABU LAIL AKRAM – cel căruia în curând îi vom dezvălui și adevărata identitate de „acasă”, ci nu doar acest „nickname” de „războinic tradițional” – uite că panica se instaurează deja în „colonia imobiliară” păstorită de iordanian. Ce este drept, nu de unul singur. Ci doar în proporție de nici măcar o treime…

Astfel că ridicăm din nou „CORTINA” peste acest colț de „EDEN” din Pipera. Acolo unde și-au găsit „refugiu”, la doar 780 de euro/metrul pătrat, nu mai puțin de 97 de ofițeri de informații ai unora dintre cele mai importante servicii secrete românești. Ofițeri care au fost astfel înghesuiți ca „sardelele”, după ce au mușcat „momeala” unor oferte imobiliare de „nerefuzat”.

Iar cum prea mulți dintre cei astfel prinși într-un eventual „năvod” informativ ostil au în fișa postului inclusiv „legături” cu structurile omoloage americane, normal că îngrijorarea devine una prioritară. Ca și prioritizarea cu celeritate a documentării acestei absolut halucinante capcane în care au picat întregi structuri românești de informații! Și încă așa cum nici măcar în „siropoasele” producții cu spioni ale NETFLIX nu vezi!

Iar până ce dinamica operativă a anchetei va permite și „săparea” publică pe „palierul ”D.L.M; DIVIZIA INTERNĂ a ASI poate anunța astăzi că, gata, S-A AJUNS LA „ROȘCATĂ”!!!

Ceea ce înseamnă implicit că, din acest moment zero operativ, panica nebună inseminată deja în complexul rezidențial de lux al „atârnătorilor din sistem” este pe deplin justificată!

Și o nouă dovadă că „OPERATIVII” nu au priceput chiar nimic din învățăturile „fabulelor” cu „ANACONDA” sau alte „RĂVĂȘITOARE” pe deplin acoperite, fie ele sau nu cu ochii verzi.

Ce este drept, îmbarcarea „cu autobuzul” pentru Știrbei Vodă a zeci de ofițeri români de informații ar fi nu doar o pată pe obrazul oricum „scofâlcit” de scandaluri ale sistemului, dar și o reală vulnerabilitate la adresa întregii securități naționale și chiar a principalului parteneriat strategic extern al statului român. Așa că poate dau și „OPERATIVII” o mână de ajutor actualei campanii de „curățire” a serviciilor secrete românești și nu mai îngroapă „gunoiul” doar sub preșul generalului Coldea. Mai ales că acesta chiar nu este Dumbravă, să își ia singur fapta! Ca să nu mai vorbim că, deși trecut în rezervă, chiar nu ar fi avut cum să uite chipurile foștilor subalterni, din moment ce îi vede zilnic în balcoanele vecine din complex. Și la aceeași locație chipurile „pe deplin securizată” unde își servesc zilnic cafeluța. Știu ei care. Dar și noi! Nu, nu Klausenburg Café, ci aia nouă…

Articol preluat din ASI-Romania

VIACatalin Tache
SURSĂASI-Romania
Articolul precedentDumitru Buzatu, plasat sub control judiciar
Articolul următorPatru „membri mititei” în cursa pentru conducerea USR