Edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, are un mesaj pentru viitorii foști primari din București, inclusiv pentru Clotilde Armand.

Sectorul 1 nu va mai fi condus de aceasta, în condițiile în care câștigătorul desemnat prin voturile cetățenilor este George Tuță. Iar acest moment a fost punctat de Popescu Piedone, care a atras atenția că, unde Dumnezeu nu e, nimic nu e.

Mai exact, scrie Popescu Piedone pe Facebook, „Când hulești Biserica și îl renegi pe Dumnezeu, praful se alege!”.

Clotilde Armand (Sector 1) și Radu Mihaiu (Sector 2), ambii membri ai USR, s-au dat peste cap în toate aceste zile pentru a convinge că, de fapt, nu au pierdut, ci au fost furați. Și, după cum subliniază Popescu Piedone, „s-a ales praful”.

Madame, domnule, mă bucur că ați pierdut! De fapt, sunt fericit!

Până când o să vă găsiți servici, vă recomand Sovata, Amara, Căciulata. Nămol, izvoare, vitamine, minerale. Emoțional, o să vă ajute. Încercați o cură, două, trei… Avem o țară frumoasă, cu oameni buni! V-ar prinde bine-n viață s-o descoperiți, să-i înțelegeți oamenii! Să pricepeți că aroganța, batjocura și lenea nu sunt ingrediente apreciate în casă de gospodar. Degeaba le procesați, degeaba le livrați! Provoacă dezgust! Nu plac!

Plecați liniștiți! N-ați însemnat nimic pentru oraș! Nimeni nu vă va duce dorul! Noi, rămânem să facem treabă pentru oameni! George și Rareș vor curăța praful și pulberea de pe urmele voastre! Apoi, vă vor arăta cum trebuia să munciți și, mai ales, ce așteptau oamenii de la voi! Pa! Cale bătută! Dumnezeu e mare!”, a transmis primarul Sectorului 5.

De altfel, Piedone avertiza inclusiv că cei doi ar cam trebuie să accepte înfrângerea:

Luați mâna de pe Sectorul 1 și Sectorul 2! Cetățenii au ales, și-au exprimat votul, un drept democratic! Gata cu circul, recunoașteți-vă înfrângerea!

V-am văzut în 2020 cum ați fugit cu sacii în care erau buletinele de vot! V-am văzut cum ați “câștigat” mandatul! Istoria nu se va repeta! Cetățenii își vor apăra votul!

În 2020, Clotilde Armand spune că nu e nevoie de renumărarea voturilor, că nu există temei legal! Acum s-a răzgândit. Disperarea USR-iștilor a ajuns la cote maxime, care nu vor efectiv să recunoască că au pierdut și ignoră votul cetățenilor!

Ajunge! Oamenii v-au trimis acasă pentru că nu ați făcut nimic pentru cele două sectoare! Degeaba bateți la ușile ambasadelor, așa cum ați făcut și în 2020! În România, votează românii! În România, primarii sunt aleși de români! În România, bugetul trebuie să fie folosit pentru români, nu pentru influențe străine!

Primarul ales al Sectorului 1 este George Tuță! Primarul ales al Sectorului 2 este Rareș Hopincă! Doi tineri profesioniști, care vor salva aceste două sectoare din mâinile USR-iștilor disperați că-și pierd scaunele! Oamenii i-au ales! Oamenii i-au votat! Îi felicit și îi aștept să facem treabă pentru București, pentru bucureșteni!

Chiar dacă nu am fost ales primar al Capitalei, vă asigur, dragi bucureșteni, că voi continua să lupt pentru dumneavoastră, să mă asigur că problemele din București vor fi rezolvate rapid!
Cu respect, Primarul Piedone
”.

Articolul precedentVictorie pe toată linia obținută de UDMR în Harghita
Articolul următorDNA SPARGE UȘA ”CHINESE HOUSE”!