Cu toate că toată puterea e în mâinile lui, Orban așteaptă ca primarul acuzat de viol să se autosuspende

Primarul PNL din Ștefăneștii de Jos este acuzat, în acest moment, că ar fi violat o fata de 12 ani. În urma violului, fata a rămas însărcinată

ludovic orban referendum
Foto: Facebook

Președintele PNL, Ludovic Orban, pare să nu realizeze că, cel puțin în momentul de față, toată puterea partidului se află în mâinile sale. Astfel, întrebat despre cazul primarului PNL, acuzat că ar fi violat o copilă de 12 ani, Orban a spus că de bun augur ar fi ca primarul din Ștefăneștii de Jos să se autosuspende.

Orban „aruncă măgăreața” pe biroul județean PNL

În mod sigur, responsabilitatea suspendării sau chiar izgonirii din partid a primarului acuzat de viol aparține inclusiv biroului județean PNL, așa cum sugerează Orban. Cu toate astea, fiind președintele PNL, acesta ar putea să ia atitudine, fără a mai cere permisiunea biroului. Dacă nu din considerente morale, măcar pentru a-și salva imaginea, grav afectată în ultima perioadă.

E o decizie pe care trebuie să o ia biroul județean. Eu cred că trebuie să se suspende pe toată durata cercetărilor din calitate de membru. Evident că dacă sunt adevărate faptele care acum sunt în fază de cercetare, un astfel de om nu are ce căuta în PNL.

Ludovic Orban, astăzi, într-o conferință de presă

Reamintim că primarul din Ștefăneștii de Jos este acuzat, în acest moment, că ar fi violat o fata de 12 ani, iar aceasta ar fi rămas însărcinată în urma abuzului. La viol ar fi participat și alți bărbați. Joi seară, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov l-au reținut pe primar pentru infracțiunea de act sexual cu un minor, împreună cu alți doi bărbați.

PSD se teme de sinecuri

Articolul precedentINS, despre pensii și pensionari. Statistică lui 2020, cu scăderi
Articolul următorRafila, din nou în cărți pentru funcția de premier
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.