Sursa foto: Facebook/ Cristian Popescu Piedone ( captură video)

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Cristian Popescu Piedone a precizat că „orcii”, cei care i-au dorit răul, „petrec cu lăutari”, fiind cu toții adunați „lângă troc.”

„Petreceți, orcilor! Petreceți și înjurați-mă! Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați deja stăpâni pe primărie!  Vă întreb, orcilor: Chiar credeti că cetățenii Sectorului 5 nu înțeleg ce înseamnă condamnarea lui Cristi Piedone?”, a scris fostul primar.

„Și nu se vor lăsa iar mințiți și furați de șleahta voastră!”

Acesta a mai precizat că cei care acum deschid șampania pentru plecarea sa din spațiul public au spus despre bucureșteni că sunt proști și că nu știu cu cine votează.

„I-ați făcut proști când m-au ales! Vă amintiți, orcilor?  Ați gresit! Sunt cerebrali și deștepți! Cât ne-ați lăsat să fim împreună, am construit printre dărâmăturile voastre!  Așa că… nu-i batjocoriți și nu-i subestimați! Sunt mai puternici ca voi!”, a mai spus Piedone.

De asemenea, acesta le-a transmis un mesaj cetățenilor Sectorului 5, amintindu-le că le simte energia și de după gratii, fiind mereu cu gândul la ei.

„Oamenii mei dragi, cei care mă îmbrățișați cu iubire și mă purtați în gânduri, vă multumesc! Vă simt! Îmi dați energie și aici după gratii! Cu dragostea VOASTRĂ voi trece si peste năpasta în care m-au azvârlit!  Vă îmbrățișez și vă iubesc așa cum știti! Cu respect, Piedone NEVINOVAT PS: Voi reveni cu vești pentru oameni și… pentru orci”, a conchis Cristian Popescu Piedone.

Reamintim că mâine, 15 mai, de la ora 16:00, în fața penitenciarului Rahova, sunt așteptați într-un număr mare locuitorii sectorului 5 pentru a-l susține pe Piedone, aceștia considerând că a fost condamnat pe nedrept de către instanță.

„Având în vedere numeroasele propuneri venite din partea locuitorilor Sectorului 5 de a ieși în stradă pentru a-l susține pe primarul nostru, Cristian Popescu Piedone, vă așteptăm duminică, 15 mai, ora 16:00, în fața penitenciarului Rahova, pentru a-i arăta acestuia că suntem alături de el, chiar și în aceste momente de cumpănă! Noi știm că PIEDONE este NEVINOVAT și că a fost condamnat pe nedrept”, se arată într-o postare pe o rețea de socializare.

Citește și articolul: Miting de susținere pentru Cristian Popescu Piedone

Articolul precedentCiucă, mesaj cu prilejul Zilei Naționale de cinstire a martirilor din temnițele comuniste: „Să le păstrăm vie amintirea”
Articolul următorDumitru Prunariu, primul român ajuns în Cosmos: „Visele împlinite sunt ca un cerc de lumină pe trunchiul vieții, o iradiere benefică”