Facebook: Florin Cîțu
Facebook: Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu a dorit să își liniștească miniștrii de pe cabinet, dat fiind că există zvonuri privind posibile remanieri. Potrivit acestuia, deținătorii portofoliilor își fac treaba bine și în general lucrurile merg bine în Coaliția de guvernare.

Unul dintre numele care se vehiculează că ar fi pe o listă scurtă ar fi cel al ministrului Economiei, Claudiu Năsui, însă ar fi și alți miniștri care nu îi aduc lui Cîțu satisfacții profesionale și politice complete. Cu toate acestea, aparent nu ar fi cazul.

Testul pe care trebuie să îl treacă miniștrii este însă Planul Național de Redresare și Reziliență, a avertizat Florin Cîțu, care a atras atenția că există, în cazul acestora, o permanentă evaluare.

Nu este pentru prima dată când premierul a asigurat că momentan nu se poate vorbi de remanieri, chiar dacă au existat mai multe zvonuri privind nemulțumirile acestuia, mai ales după demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Eu evaluez miniştrii de fiecare dată, dar prezint public deciziile, aşa cum am făcut şi până acum. Voi prezenta în coaliţie şi după aceea şi românilor. Dar îi evaluez tot timpul. Aşa cum dumneavoastră, românii, mă evaluaţi pe mine în fiecare zi. Nu există un termen, o perioadă de graţie sau ceva. Mă evaluaţi în fiecare zi, ceea ce fac.

Aşa şi eu îmi evaluez cabinetul pentru că performanţa mea, performanţa cabinetului depinde de fiecare dintre noi. Şi, dacă unul dintre noi nu îşi face treaba, suferim toţi.

În acest moment, toată lumea îşi face treaba foarte bine. Urmează test, în următoarele două săptămâni, pentru PNRR, trebuie să lucreze din greu la PNRR. În fiecare zi e un test, să ştiţi”, a precizat Florin Cîţu aseară la Digi 24, citat de Agerpres.

Articolul precedentArafat insistă pe vaccinare pentru revenirea la normalitate
Articolul următorBăsescu avertizează că PNRR e departe de a fi un succes. „Nu e doar vina miniștrilor, avem un aparat administrativ foarte slab, incompetent”