Veșnic luptător împotriva „psihozei Covid”, Lazarus ar fi ajuns la spital

Luis Lazarus a dus o adevărată „luptă” împotriva autorităților, în ultimul an, participând, alături de Diana Șoșoacă, la toate protestele anti-mască și anti-restricții din ultima perioadă

Foto: G4Media.ro

Potrivit unei informații din această seară, prezentatorul de televiziune independent, Luis Lazarus s-ar fi infectat cu Covid-19 și ar fi ajuns la spital. Mai exact, controversatul Lazarus ar fi descoperit că este infectat după ce ar fi făcut un test PCR care, ulterior ar fi ieșit pozitiv, relatează România TV. Mai mult, acesta ar fi, în acest moment, internat în spital. Potrivit aceleiași surse, familia acestuia ar fi refuzat să ofere un punct de vedere, pentru confirmarea sau infirmarea informației.

Noi detalii despre etapele relaxării, explicate de ministrul Năsui

Cu toate astea, o sursă din imediata apropiere a lui Luis Lazarus a confirmat faptul că acesta s-ar afla, într-adevăr, în spital, fiind conectat la aparatele de oxigen. Nu se știu detalii suplimentare despre starea de sănătate reală a omului de televiziune.

Ce spunea Luis Lazarus, în urmă cu mai bine de un an

Luis Lazarus a dus o adevărată „luptă” împotriva autorităților, în ultimul an, participând, alături de Diana Șoșoacă, la toate protestele anti-mască și anti-restricții din ultima perioadă. „Lupta” sa împotriva autorităților și a recomandărilor emise de autorități începea însă în martie 2020, atunci când numea pandemia „psihoză”.

„Se continuă psihoza coronavirus, desigur fără nicio logică! China anunța că a vindecat recent doi pacienți la 96 și respectiv 98 de ani! Numărul pacienților vindecați e mai mare decât al celor infectați! Au fost 95 de mii, din care s-au vindecat peste 51 de mii!!! Noi am avut pacienți care s-au vindecat fără să ia vreun medicament, cum spuneam, cu ciorbiță și fripturică! Primul caz nici nu a fost real! Practic italianul nu a îmbolnăvit pe nimeni, deși a călătorit cu avionul de două ori și s-a întâlnit cu multă lume in țară!!!”, spunea acesta în martie 2020.

Articolul precedentNoi detalii despre etapele relaxării, explicate de ministrul Năsui
Articolul următorEtapele relaxării: prima zi fără mască și oră de intrat în casă (DOCUMENT)
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.