Virgil Guran, cel care îl sfătuiește pe prim-ministrul Ludovic Orban în probleme de ordine publică și siguranța cetățenilor, este în mijlocul unui scandal, după ce ieri ar fi apărut informația potrivit căreia acesta a nesocotit ordonanțele militare și și-a serbat ziua de naștere alături de peste 30 de invitați.

Dezvăluirea a fost făcută de Comisarul.ro: „Virgil Guran, consilierul pe probleme de ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Ludovic Orban, a chefuit marți seara alături de peste 30 de invitați la un restaurant din București. Încălcând, împreună cu invitații, prevederile ordonanței de urgență. Virgil Guran a serbat împlinirea vârstei de 55 de ani”.

Consilierul nu a lăsat informația așa cum a fost lansată și a explicat tot ieri pe pagina sa de Facebook că totul este o minciună sfruntată:

Condamn ferm minciunile și acuzațiile aduse la adresa mea de către un obscur site, care își arogă pe nedrept titlul de publicație online, adăugându-și și indicativul de “Comisarul”, prin care mi se arogă organizarea unei petreceri aniversare „monstruoase,” cu peste 30 de persoane. Sunt dezamăgit de propagarea atât de rapidă în mediul online a unor știri false, care nu au nicio legătură cu realitatea. Clasica verificare a unei informații din trei surse, se pare că a rămas de apanajul istoriei.

Ieri, după ședințele de la Guvern, mi-am petrecut seara acasă, în sânul familiei. Acest lucru poate fi dovedit de înregistrările de pe camerele de supraveghere din cadrul complexului în care locuiesc.
Tot respectul meu pentru adevărata presă, pentru “presa curată”, care informează în mod obiectiv, îmi pare rău să constat că există indivizi care uzurpează calitatea de jurnalist și, pentru câțiva lei, sunt în stare de a spune absolut orice, despre oricine, pentru a denigra, la ordinul celui în slujba căruia se află.

Prin prisma meseriei pe care am îmbrățișat-o, aceea de cadru militar, sunt un om care respectă legea, disciplina și regulamentele!
Eu am toate dovezile că mi-am petrecut seara în tihnă, acasă!
În afară de minciuni, ei ce dovezi au?”.

Articolul precedentCinci cantine prepara mancare la foc continuu pentru bucurestenii cu venituri mici. Care sunt conditiile
Articolul următorAna Birchall viseaza la disparitia SIIJ: „Aceasta sectie speciala mosita de Iordache, Tudorel Toader, Savonea si toata gasca sa fie desfiintata”