Sursa: Facebook

O nouă interpelare a edilului Sectorului 5 către (încă) primarul general al Capitalei, după ce acesta din urmă și-a dezvăluit „realizările” din cei 4 ani de mandat.

După cum ne-a obișnuit, Cristian Popescu Piedone discută strict pe cifre și declarații făcute de chiar Nicușor Dan, atrăgând atenția că primarul general, oricare ar fi acesta, chiar poate moderniza Bucureștiul. Nu și Nicușor Dan, însă, despre care Piedone atrage atenția că stă „cu mâna întinsă după pomană electorală”.

De aici și „deranjul” pe care și l-a făcut Nicușor Dan, care a binevoit să prezinte ceea ce Piedone califică drept „bilanțul mandatului în care a sforăit în bocanci”.

Arogant, crezându-se buricul pământului și primar etern, nicușor Dan anunță, public, că PRIMEȘTE ZECI DE MII DE EURO, PE ZI, donație! ȘI CĂ PLĂTEȘTE CÂTE O MIE DE EURO PE ZI ca să-i apară pe site-uri minciuni despre așa-zisele realizări!

Ultima arogantă a primarului general, care care A PROMIS în 2020 că va consolida clădirile șubrede din București, ESTE DURĂ: “În cazul în care se întâmplă un cutremur peste 7, vom avea, din păcate, cel puțin atâtea victime câte am avut în 1977” (spune Nicușor Dan, pe 11.04.2024!!!)

În București sunt 8.000 de clădiri cu potențial risc seismic! ÎN MANDATUL LUI NICUȘOR DAN AU FOST CONSOLIDATE… 16! Mai sunt… 7.984! 16, mă’??? 4 pe an?

Ca Primar General o să consolidez cel puțin 200 în fiecare an! Pentru că bani sunt în buget, fonduri extrabugetare sunt destule! Dar TU… ești prea leneș ca să-i cheltui pentru binele cetățeanului!

Faci aroganțe față de cei care trudesc o lună întreagă pentru 5 mii de lei în mână? Te dai mare că îți plătești gogoșile electorale cu 1.000 de euro pe zi? Știi câți cetățeni trudesc câte 8 -10 ore pe zi și nu câștigă 1.000 de euro într-o lună? Știi câți pensionari abia au ce pune pe masă de la o pensie la alta? Știi câți bucureșteni se împrumută la casele de ajutor reciproc ale pensionarilor DOAR ca să-și poată cumpăra medicamente?

TU EȘTI MIEZUL CARE ÎȘI PERMITE SĂ PLĂTEASCĂ 1.000 DE EURO, ZILNIC, DOAR SĂ-ȘI VADĂ MUTRA ÎN ONLINE?
Serios? Ba’, mi-ar fi rușine! Te dai deștept, cult, profesor… Ești o putoare! Ești un mincinos!

Ești cel mai leneș primar general din istoria Bucureștiului! Cetățeanul independent, NICUSOR DAN CHELTUIE O MIE DE EURO PE ZI, CA SĂ ÎȘI FACĂ RECLAMĂ ELECTORALĂ! Nicușor Dan anunță public: “Publicitatea pe care o fac pe online, până acum m-a costat cam 1.000 de euro la două zile. Acum am mărit ritmul și costă cam 1.000 de euro pe zi. Dacă aș avea, aș plăti 5.000 de euro pe zi!”.

Mă’, CHIAR NU ÎȚI ESTE RUȘINE?”, întreabă Popescu Piedone – retoric, firește – pe Facebook.

Articolul precedentȘofer al DGASPC Dolj, în arest la domiciliu pentru trafic de influență în legătură cu adopția unui copil
Articolul următorMarius Lulea, după ce George Simion a anunțat că îl suspendă din funcția de conducere AUR: „El conduce partidul și îl conduce bine”