Victor Ciutacu

Victor Ciutacu nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre acele personaje vocale ale presei din România. Și ca să nu-și iasă din mână, aflând de isprava celor de la CNA, instituție ce a decis sancționarea postului de televiziune Digi24 cu un avertisment în loc de amendă, a comentat așa cum știe el mai bine situația.

„Digi24 a scăpat, pentru moment, fără sancțiune în cazul știrii false, dar rectificate la scurt timp după difuzarea pe post, despre decesul șefei de la Terapie Intensivă de la Spitalul Gerota.

Membrii forului nu s-au hotărât cu privire la sancțiunea pe care să o dea, din motive de procedură. De ce?

Toți membrii CNA au fost de acord că postul ar merita doar un avertisment, adică o somație„, se arată pe Pagina de Media.

În opinia lui Victor Ciutacu, pedeapsa dată celor de la Digi24 este mult prea mică față de gravitatea faptei, fapta constând în publicarea unei știri despre presupusul deces al șefei de la Terapie Intensivă de la Spitalul Dimitrie Gerota. Ulterior, cei de la Digi24 au retras informațiile.

„Bai, nesimtitilor, noi n-am omorat pe nimeni cu zile! Cum va permiteti mizeria asta? Inteleg ca va aparati cururile si functiile, iar imunitatea si supravietuirea postului securitatii sunt obligatorii prin ordin de zi, da’ nu va crapa obrazu’ de rusine? Sunteti vomitivi, da icteru-n mine cand ma uit la voi”, scrie Victor Ciutacu pe Facebook.

Articolul precedentUSR își anunță sprijinul pentru prelungirea stării de urgență
Articolul următorMarcel Ciolacu și „Alegerea Sofiei”: să respingem sau să nu respingem?
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.