sursă foto: DNA

Procurorii continuă audierile în dosarul „mită la PSD Arad”, pe lista celor citați fiind nume cunoscute. Dimineață, la sediul DNA Timișoara a apărut deputatul Luminița Jivan, lider al filialei PSD din Caraș-Severin, care a promis că va explica ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise după ce va fi audiată. Audiați ar urma să fie și alți doi „grei” ai PSD: Mihai Fifor și Răzvan Cuc.

Nu e nimic întâmplător, dat fiind că în dosar sunt cercetați trei parlamentari de la PSD: Gheorghe Dorel Căprar, Florin Tripa și Ioan Chisăliță. Săptămâna aceasta, în acest dosar au fost reținute alte opt persoane, printre care șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, Cristian Ispravnic, și șeful Agenției de Control și Încasare Nădlac II – Cristian Horgea, soțul fostului prefect de Arad, Florentina Horgea.

Articolul precedentCarmen Dan își apără mandatul, după declarațiile lui Marcel Vela, și acuză voalat că PNL vrea să își pună șefi în teritoriu
Articolul următorViorica Dăncilă urmărește cu interes știrile despre actualul Guvern și avertizează: „Domnul Orban are senzația că se răzbună pe PSD, însă, în realitate, se răzbună pe români”