Foto: Cotidianul
Foto: Cotidianul

Percheziții în această dimineață în municipiul Urziceni și în comuna Bărbulești, într-un dosar instrumentat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni.

În acțiune au fost angrenați polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, dar și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ialomița, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița și Grupării Mobile Constanța, în condițiile în care ancheta vizează infracțiuni de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În total, vor fi puse în aplicare 26 de mandate de percheziție domiciliară – 16 în municipiul Urziceni și 10 în comuna Bărbulești, planul fiind totodată de a pune în executare 15 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Potrivit Poliției Române, „acțiunea urmărește documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite că ar deține arme și muniții letale fără drept, precum și pentru descoperirea și indisponibilizarea tuturor bunurilor deținute ilegal”.

Articolul precedentDirectorul general al Blue Air: zborurile nu vor fi reluate cu siguranță în următoarele două luni
Articolul următorAntonel Tănase: ”Nu există binecuvântare mai mare decât pacea”