Sursă foto: Facebook/Poliția Română
Sursă foto: Facebook/Poliția Română

O banală îmbrățișare te poate lăsa fără absolut niciun ban: este cazul unui bărbat din Târgu Mureș care, fără absolut niciun motiv, a fost îmbrățișat, pe stradă, de o persoană necunoasută.

După gestul de afecțiune forțat și venit din senin, acesta a observat că a rămas fără o sumă considerabilă de bani.

Poliția Română: ”Foarte greu de crezut ca cineva să vă îmbrățișeze, pe stradă, fără niciun motiv”

Reprezentanții Poliției Române au precizat astăzi, 13 octombrie, pe contul de Facebook, că bărbatul în cauză a rămas fără portofel, imediat după ce a fost luat în brațe de o femeie pe care nu o cunoștea.

Din păcate pentru victima jafului, doar jumătate din sumă a putut fi recuperată de către polițiști. În momentul de față, femeia acuzată de jaf a fost reținută pentru 24 de ore.

Până și dacă aceasta transmite o stare de bine, tot este un motiv. Dacă era doar atât, tare bine mai era! Dar nu a fost așa. O doamnă a îmbrățișat un domn, posesor de portofel cu 5.500 de lei în el. Din păcate pentru el, a rămas cu buzunarul gol. Colegii noștri din Târgu Mureș au găsit-o pe doamna cu pricina și 50% din banii însușiți pe nedrept. Sperăm că a îmbrățișat ideea reținerii pentru 24 de ore”, au transmis reprezentanții Poliției Române, într-o postare publicată pe contul de socializare.

Practica este veche, dar puțini o cunosc

Postarea publicată de polițiști a devenit virală, strângând sute de comentarii, în doar două ore.

Așa am pățit eu în urmă cu 10 ani. Am fost îmbrățișată pe stradă de un copil, după care m-am trezit fără portofel. E o practică veche”, a comentat un utilizator de Facebook.

Articolul precedentMinistrul Gabriela Firea și Dubravka Suica, vice-președinta Comisiei Europene au discutat despre proiectele majore pentru apărarea și promovarea drepturilor copilului și pentru egalitatea de șanse între femei și bărbați
Articolul următorUrsuleții orfani, salvați dintr-o pădure din Brașov, au ajuns la maturitate
Jurnalist full-time / Pesimist part-time