Român căutat în Germania pentru infracțiunile comise, capturat în județul Constanța 

Pe numele tânărului de 20 de ani a fost emis un mandat european de arestare.

Un tânăr de 20 de ani, care era căutat pentru o serie de infracţiuni comise în Germania, a fost prins în urma unor investigaţii comune desfășurate de poliţiştii din Botoşani şi Suceava, potrivit ziare.com. Anunțul a fost făcut de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Tânărul infractor, capturat într-o localitate din județul Constanța

 Aceasta a precizat că tânărul în vârstă de 20 de ani a fost prins într-o localitate din judeţul Constanţa, acesta fiind anchetat pentru mai multe infractiunii legate de traficul de persoane săvârşite pe teritoriul Germaniei. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Botoșani, pe numele acestuia a fost emis un mandat european de arestare de către autoritățile din Germania. Magistrații Curții de Apel Constanța au dispus reținerea tânărului.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reuşit să localizeze un tânăr, de 20 de ani, din comuna Cristineşti, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, de către autorităţile germane. În urma activităţilor specifice desfăşurate de către poliţiştii botoşăneni, acesta a fost identificat într-o comună din judeţul Constanţa, iar cu sprijinul lucrătorilor din cadrul IPJ Constanţa a fost reţinut şi, ulterior, escortat către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, unde s-a dispus retinerea acestuia”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Înțelegerea amiabilă în cazul unui accident rutier, încheiată cu ajutorul telefonului mobil

Articolul precedent Înțelegerea amiabilă în cazul unui accident rutier, încheiată cu ajutorul telefonului mobil
Articolul următorCFR Marfă, în fruntea listei datornicilor transmisă Poliției de către ANAF pentru efectuarea cercetărilor penale