25 de ani au durat lucrările la noul Palat al Justiției din Ploiești. După ani de zile de așteptări și amânări, din luna septembrie,  Curtea de Apel Ploiești și Tribunalul Prahova își vor desfășura activitatea în noua clădire. 

Curtea de Apel Ploiești își va desfășura activitatea în noul sediu începând cu data de 1 septembrie, în timp ce Tribunalul Prahova din 6 septembrie.

Anunțul a fost făcut pe site-ul celor două instanțe.

Astfel, Tribunalul Prahova a anunțat că, „urmare a  schimbării sediului Tribunalului Prahova și a activităților de mutare logistică aferente, în intervalul 23.08.2021 – 03.09.2021 se suspendă programul de lucru cu publicul la compartimentele Arhivă și Registratură, Biroul de Informații și Relații Publice, Apostilă, Biroul Local de Expertize”.

„Persoanele interesate pot depune cereri, acțiuni, documente în dosar  etc. prin email la adresa tb-prahova-reg@just.ro, prin fax la nr.  0244523265 și 0244529107  sau prin serviciile poștale sau de curierat. Pentru Biroul de Informații şi Relații Publice, cererile în baza Legii nr. 544/2001 şi O.G. 27/2002 se vor trimite la adresa de email: tribunalul.prahova@yahoo.com, prin serviciile poștale sau de curierat şi prin fax la nr.  0244523265. De asemenea părțile din dosare, ceilalți participanți pot consulta prin intermediul aplicației „dosar electronic” actele de procedură și celelalte documente din dosare. Începând cu data de 06.09.2021 Tribunalul Prahova își va desfășura activitatea în noul sediul din Ploiești, str. Ghe. Doja, nr, 42, județul Prahova”, se precizează în anunțul Tribunalului Prahova.

La rândul său, Curtea de Apel Ploiești a anunțat că, începând cu data de 1 septembrie, activitatea instanței se va desfășura în noul sediu al Palatului de Justiției.

Articolul precedentUPDATE: Al treilea deces după explozia de la Petromidia
Articolul următorPanică la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina. Urs în curtea spitalului!
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...