PSD

Probabil ca să nu fie discuții (prea aprinse) pe tema votului în Parlament la legea carantinei și izolării, liderii PSD s-au întâlnit virtual în ședința Comitetului Executiv în sistem de video conferință, pentru a decide ce e de făcut cu actul normativ. Nu e consens deplin în CEx, însă se pare că a existat un sondaj comandat de conducerea PSD, în care oamenilor li s-a solicitat opinia legată de necesitatea carantinei și a stării de alertă. Potrivit HotNews.ro, Marcel Ciolacu ar fi prezentat deja rezultatul sondajului, care este în favoarea măsurilor preventive și restrictive.

Cu toate acestea, unii lideri sunt destul de înverșunați pe tema legii. Aceeași sursă scrie că în interiorul PSD există discuții aprinse după ce Robert Cazanciuc, Șerban Nicolae, Paul Stănescu și Lia Olguța Vasilescu au blocat legea carantinării la Senat deși inițial, deputații PSD au modificat proiectul Guvernului așa cum au dorit.

Articolul precedentAparatură ultra-modernă la Complexul Caraiman. Consultațiile sunt gratuite pentru bucureștenii din Sectorul 1
Articolul următorA fost sau n-a fost Barna la protestul anti-Covid de la Victoriei?