Victor Ponta

Sau cu alte cuvinte, Pinocchio s-a săturat de Măscărici. De unde Pinocchio este numele de „scenă” al lui Victor Ponta, cel cu care s-a pricopsit încă de pe vremea când acesta încă mai era premierul României. Oamenii l-au citit, l-au catalogat, după care au desenat diverse mesaje mai mult sau mai puțin simpatice pe pancartele de protest.

Da, se poate spune că „domnia” lui Victor Ponta a marcat începutul protestelor de amploare de la noi din țară, cele care nu s-au încheiat până ce Liviu Dragnea nu a intrat la pușcărie.

Dorind să nu rămână cu părerea nespusă, Victor Ponta îl descrie pe prim-ministrul Ludovic Orban cu termeni ca: măscărici, mincinos, ticălos, impostor, nesimțit sau sinistru.

Ponta: „Lucovid – Impostor nesimțit”

„M-am saturat de acest MASCARICI mincinos si ticalos / si cred ca s-au saturat toti romanii!!! Lucovid – Impostor nesimtit ! Intra pe WEB siteul Camerei Deputatilor si o sa vezi ca Legea ta penibila si idioata a fost votata de PSD si PNL ( fara sa o citeasca cineva) / deputatii PRO Romania au votat IMPOTRIVA ( iar ALDE nu mai exista in Camera impostorule)!!! Cand minti si aberezi non stop si cu atata nesimtire nu ai cum sa conduci Romania in momente atat de dificile !!! Absolut normal ca nimeni nu te mai crede – nimeni nu mai respecta indicatiile tale mincinoase! Chiar nu intelegi? Sau obrazul tau este mai gros decat soriciul? Acest mascarici sinistru trebuie oprit! Suntem PRO Romania si tinem doar cu Romania!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentA fost sau n-a fost Barna la protestul anti-Covid de la Victoriei?
Articolul următorCiolacu vrea să dea ochii cu Orban în Parlament
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.