Lovitura lui Tache

Noua companie britanică urmând a coordona, începând cu data de 12 iunie 2024, întreaga activitate a ”hub”-ului internațional de presă ASI GLOBAL pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, UK. Acolo unde, să nu uităm, trăiesc peste un million de români!

Prin deschiderea activității companiei britanice GLOBAL ASI UK, DIVIZIA INTERNĂ și cea de INVESTIGAȚII EXTERNE a ASI devin astfel și mai puternice în a spune ”ADEVĂRUL PÂNĂ LA CAPĂT”!

Mai ales că demersurile în crearea unui segment internațional de presă cu adevărat independent continuă chiar în aceste zile, în care acționarii ASI GLOBAL USA negociază deschiderea altor două companii ASI, în importante state partenere europene. Și care astfel să se alăture DIVIZIILOR de INVESTIGAȚII ale ASI GLOBAL deja existente din Miami, Washington, New York, București și Londra.

Articol preluat din ASI-Romania

VIAASI - Romania
SURSĂLovitura lu' Tache
Articolul precedentPercheziții în două județe: un milion de lei, prejudiciul estimat din activități de exploatare a agregatelor minerale, fabricarea betoanelor și mortarelor
Articolul următorAlianţa Electorală PSD&PNL, sub 50% la alegerile europarlamentare