Ghinea crede că Ciolacu și Dîncu suferă de „complexul Dragnea”

Ministrul sugerează că social democrații s-ar simți acum pierduți, în lipsa lui Dragnea. „L-au pupat în fund, s-au milogit”

Foto: Iulia KELT

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, retaliază, după ce social democrații Marcel Ciolacu și Vasile Dîncu l-au „tranșat”, în urma controverselor cu privire la PNRR-ul care, potrivit acestora, ar fi fost respins de Comisia Europeană. În realitate, PNRR-ul a suferit doar câteva note de subsol, așadar, supărat pe cei doi politicieni anterior menționați, Ghinea le-a răspuns acestora pe măsură.

Cristian Ghinea: „Cred că domnul Dîncu, domnul Ciolacu au un complex freudian cu Dragnea”

Până la urmă l-au pupat în fund pe Dragnea atâţia ani, au stat să se milogească să le dea Dragnea în funcţii pe ici pe colo, după care l-au trădat.

Cristian Ghinea, despre Marcel Ciolacu și Vasile Dîncu

Drept urmare, adaugă Ghinea, tot universul lor moral s-ar învârti în jurul acestei trădări, dar și în jurul acestui complex freudian. „Este o prostie din punct de vedere procedural”, a mai spus ministrul, amintind de PNDL, un program care, la fel ca PNRR, a fost îmbunătățit pe parcurs, „dar în varianta 1 era o chestiune de împărţit bani din pix”.

În opinia ministrului Ghinea, PNRR-ul şi fondurile europene ar reprezenta opusul. Acesta ar fi motivul pentru care ministru „ar supăra” oameni din PNL, PSD, însă chiar și din USR PLUS: „dă-ne şi nouă ceva, să ne treacă autostrada pe la balcon. Nu merge aşa”, a afirmat Cristian Ghinea, informează News.ro.

Orban îl acuză de calomie pe Rareș Bogdan: „Nimeni nu deţine despre mine informaţii care ar putea să îmi facă rău”

„Se uită ca maimuța la algoritmi”

Cât despre cei din PSD, acesta susține că, în realitate, nu ar înțelege mecanismul, astfel că, în necunoștință de cauză, critică: „se uită ca maimuţa la algoritmi, la toată povestea asta şi când e vorba de decisiv ceva, ei derutează în stil freudian, domnule, e ca Dragnea, că e cu mulţi bani. Nu e ca Dragnea, domnule, că nu merge aşa”, a mai spus Ghinea.

Articolul precedent30 de ani de la Dosarul Mineriadei și candela lui Orban
Articolul următor„Mi-am spus că voi face grădină cu flori pentru toți oamenii buni, cu sau fără carte, domiciliați în casa aceasta mare, numită Sectorul 5!”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.