Gabriela Firea

În cursul dimineții, Gabriela Firea ne anunța că o serie de săli de spectacole urmează să fie deschise publicului larg. De-atunci nu s-a scurs prea mult timp. Sau așa s-ar putea zice. Într-un timp extrem de scurt, primarul Capitalei, Gabriela Firea a început să primească critici. Dorind să se apere, aceasta a comentat:

Primarul Capitalei: „Într-adevar, între o sală de teatru și una de păcănele e o diferență!

„Guvern : se deschid salile de joc, piscinele, salile de fitness (fara dus), cresele si gradinitele private, mai intai, se permit nunti/botezuri cu 50 persoane.

Primaria Capitalei : se redeschid teatrele, cu numar redus de spectatori, masti, distanta fizica, dezinfectanti, termometre.

Cica nu e bine!

Intr-adevar, intre o sala de teatru si una de pacanele e o diferenta! Parca si virusul e mai cu.. talent! La teatru! La pacanele trece neobservat, dragutul de el!!
Sa ne ducem dupa “fenta”?
#CineCeSaInteleaga
#LaPacaneleInainte #LaCulturaInapoi”, a declarat Gabriela Firea.

Despre redeschiderea sălilor de spectacol, Gabriela Firea declara:

„Bucureștiul are la dispoziție, pentru desfășurarea activităților culturale, peste 10.000 de locuri în sălile de spectacol, iar criza sanitară a blocat accesul publicului la reprezentatiile teatrelor.

Pentru reluarea evenimentelor, fiecare institutie de spectacol isi va lua toate masurile necesare de siguranta pentru artisti si spectatori, iar programarea spectacolelor va tine cont, în permanență, de evoluția epidemiologică în plan local și de măsurile ce sunt necesare, conform reglementărilor în vigoare, astfel încât să nu existe riscuri de infectare a participanților la manifestări.” a declarat edilul Gabriela Firea.

Articolul precedentPSD asigură că va modifica starea de alertă propusă de PNL
Articolul următorAcționăm responsabil, în echilibru cu natura!