PSD
Advertisement

Starea de alertă naște monștri, concretizați în discuții și atacuri reciproce din partea celor două partide mari din țară. Noua variantă a stării de alertă propusă de PNL este considerată cel puțin neinspirată de PSD. Social democrații sunt deciși să își facă propria stare de alertă, în care românii să nu aibă de respectat măsuri „aberante”.

Toți cei care considerați că nu sunt motive întemeiate pentru o nouă stare de alertă sunteți proști! V-a spus-o președintele vostru în direct! Toți cei care doriți să știți ce se va întâmpla, ce veți putea face sau nu, de săptămâna viitoare, trebuie să așteptați până pe 16. Doar atunci veți putea citi în Monitorul Oficial ce a decis haoticul guvern liberal. Eventual tot spre miezul nopții, cum v-au obișnuit…

Prostie? Sfidare? Aroganță? Da, toate la un loc! Aceasta este #Românianormală promisă de Președinte și implementată de Orban!

PNL îi sfidează pe români și vrea să-i țină în restricții aberante pentru alte 30 de zile. Vom modifica starea lor de alertă. Exclus să mai stăm alte 30 de zile văzând cum bolnavii sunt lăsați la porțile spitalelor și economia se duce de râpă. Ei vor doar să dea tunuri și să-și premieze incompetenții cu carnet de partid. Voi, restul, nu existați! Și nici măcar nu se sfiesc să v-o transmită verde în față!

Noi am învățat să-i ascultăm pe români. Vom transforma starea de alertă băgată pe gât țării de Orbannis în traseul optim întoarcerii către normalitate!”, promite PSD.

Advertisement
Articolul precedentRAJA, un salt de 14 milioane euro spre directivele europene
Articolul următorGabriela Firea, comentariu spumos după ce a fost criticată pentru redeschiderea teatrelor