Sursa: Facebook

Președintele PSD Marcel Ciolacu a fost invitat ieri în studioul Antena 3, ocazie cu care a comentat câteva dintre subiectele care captează atenția publică.

Unul dintre acestea, vizele de care au nevoie românii pentru a călători în SUA, și despre care se tot spune că vor fi eliminate. Iar în acest context, Ciolacu s-a arătat optimist, în opinia acestuia vizele urmând să dispară din toamnă.

De altfel, la începutul anului trecut, după ce a fost acreditată, ambasadoarea SUA în România, Kathleen Kavalec, a declarat că și-ar dori ca românii să fie scutiți de vize pentru a intra în America. La acel moment, Kathleen Kavalec a punctat că va milita pentru ca românii să fie scutiți de obligația de a obține vize pentru a călători în America subliniind că vede „toate condițiile în vigoare pentru a progresa în această problemă, cât sunt aici, pe durata mandatului meu”.

Anul fiscal în Statele Unite se termină în septembrie. Eu sunt ferm convins că în octombrie, cel târziu, nu o să mai avem vize cu Statele Unite. Cu adevărat, trebuie o mobilizare în continuare din partea românilor să meargă să îşi reînnoiască vizele care mai au o perioadă scurtă până expiră.

Şi Polonia a reuşit acest lucru, dar cu adevărat ne trebuie o mobilizare a românilor şi să înţelegem că acum e un moment istoric în care trebuie să ne implicăm”, a declarat aseară Marcel Ciolacu pentru sursa citată.

Articolul precedentContinuă proiectele de investiții în Sectorul 5: Școala Grigore Tocilescu, finanțare pentru reabilitare și consolidare
Articolul următorVizită în România, din UE: comisarul european pentru agricultură, întâlniri inclusiv cu asociațiile fermierilor