Partidul Social Democrat se delimitează complet de deputatul Dorel Căprar, care a fost exclus oficial din partid în urma unei decizii a Biroului Permanent Județean al formațiunii din Arad, probabil având în vedere ultimele luări de poziție ale acestuia. Decizia de excludere nu e nouă, ci poartă data de 30 aprilie, însă PSD a ținut azi să readucă în atenție că părerile deputatului arădean nu au susținere politică.

În urma hotărârii Biroului Permanent Județean al PSD Arad, întrunit în ședința statutară în data de 30 aprilie 2020, deputatul Dorel Căprar a fost exclus din Partidul Social Democrat. Facem aceste precizări pentru a accentua faptul că orice declarație sau luare de poziție, exprimată de Dorel Căprar, în spațiul public, nu reprezintă punctul de vedere al PSD, ci strict opiniile domnului deputat Căprar”, se arată într-un comunicat semnat de conducerea Organizației Județene PSD Arad.

Aseară, Dorel Căprar vorbea despre vaccinare pe pagina sa de Facebook, subliniind că Legea vaccinării obligatorii „contravine prevederilor constituționale și siguranței naționale”.

NU VOI VOTA O LEGE impusă de OMS (instituţie împotriva căreia SUA – aliatul nostru principal în Pactul Nord – Atlantic a demarat o amplă investigaţie, suspendând alocarea fondurilor destinate acesteia).
NU VOI VOTA o lege decât după realizarea unei analize ştiinţifice aprofundate, realizată de cercetători români, avizaţi şi atent verificaţi de instituţiile statului cu competenţe în siguranţa naţională.
ROMÂNIA NU ESTE O COLONIE!
Cetaţenii români NU SUNT „COBAII” NIMĂNUI!
”, scria Dorel Căprar.

Articolul precedentPonta e decis: „NU votez azi Legea Guvernului privind Starea de Alerta”
Articolul următorMoțiunea împotriva lui Cîțu a trecut de Camera Deputaților