Plenul Camerei Deputaților a adoptat moțiunea simplă depusă împotriva ministrului de Finanțe, Florin Cîțu, intitulată „Virusul Cîțu a infectat economia națională””. Parlamentarii au decis cu 166 de voturi „pentru”, 94 „împotrivă” și 28 de abțineri că Florin Cîțu nu e cea mai bună variantă pentru a decide soarta economiei României.

Social democrații arătau în moțiunea simplă că ministrul Cîțu nu a a oferi sprijin real și eficient pentru economie și, implicit, că „este mai nociv decât pandemia”. La dezbaterile din Parlament, Florin Cîțu a reacționat și a încercat să explice că programul implementat de guvernul liberal a reușit să susțină companiile private, în vreme ce adversarii politici din PSD nu vor decât să saboteze economia.

La rândul său, ministrul Finanțelor a trecut la acuze, numindu-i pe semnatarii moțiunii „criminali”, pentru că „și-au permis să șantajeze acest Guvern amenințând cu respingerea în Parlament a prelungirii stării de urgență”, jucând astfel „poker cu sănătatea românilor”.

Articolul precedentPSD se dezice încă o dată de Căprar, exclus în urmă cu câteva zile din partid
Articolul următorNeptun-Olimp, sezon estival „în corzi”