dragnea la spital liviu dragnea aprozare
Foto: Facebook

Președintele PSD Liviu Dragnea a afirmat aseară la România TV că la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism ar exista un dosar în care se fac cercetări cu privire la tentativa de asasinare asupra sa. Povestea este din vara anului trecut, când Liviu Dragnea a povestit la Antena 3 că în aprilie 2017 patru cetățeni străini au vrut să îl omoare.

Azi, jurnaliștii au solicitat DIICOT să clarifice situația și să elucideze care este stadiul dosarului. Însă, potrivit răspunsurilor venite din partea DIICOT, în arhivele unității nu se regăsește așa ceva. „Pe rolul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism nu există înregistrată vreo cauză care să facă obiectul soclitării dumneavoastră”, se arată în răspunsul DIICOT primit și publicat de G4Media.ro.

Dragnea a adus în discuție dosarul DIICOT în emisiunea televizată în contextul în care una dintre persoanele care ar fi dat declarații a primit amenințări. „La DIICOT e o declarație care vorbește despre așa ceva. Nu e a mea. A cuiva care a spus cu subiect și predicat. Dacă vreodată, sper să ajungem în țara asta să iasă la iveală adevărul, o să considerați că tot ce a fost în emisiunea dumneavoastră au fost glumițe. Dacă o să iasă la iveală o să vă îngroziți”, sunt câteva dintre afirmațiile lui Liviu Dragnea de duminică, de la România TV.

Articolul precedentRăsturnare de situație în dosarul lui Viorel Hrebenciuc
Articolul următorSorin Oprescu, condamnat la patru ani și patru luni de închisoare cu executare