Un nou tren între București Nord și Constanța

Această nouă legătură între Capitală și Litoral va circula în cursul săptămânii, în extrasezon

CFR Călători a anunțat că din 15 martie, între București Nord și Constanța introduce în circulație un nou tren. Este vorba despre garnitura InterRegio 1685 care se adresează persoanelor care vor să ajungă în Constanța în jurul prânzului.

Trenul va pleca din București Nord la ora 10:45 și va sosi în Constanța la ora 12:56. Garnitura va circula în cursul săptămânii, de luni până vineri, în perioadele de extrasezon: 15 martie – 25 iunie și 6 septembrie – 10 decembrie 2021. În sezonul estival CFR Călători introduce alte trenuri suplimentare care conectează toată țara de litoralul românesc.

„Trenul InterRegio 1685 acoperă cererea de transport pe segmentul orar 09:35 – 14:00 și completează astfel oferta CFR Călători între capitală și cel mai mare oraș de la Marea Neagră. Distanța este parcursă în 2 ore și 11 minute și asigură și deplasarea călătorilor spre/dinspre localitățile din parcurs, trenul având opriri și în stațiile Ciulnița și Fetești. Pentru o călătorie confortabilă, trenul va avea în compunere vagoane modernizate în anul 2020”, a anunțat CFR Călători.

La începutul lunii martie, CFR a mai introdus în circulație un tren dinspre litoral spre capitală. InterRegio 1684 pleacă din Constanța la 07:00, ajunge la București Nord la 09:17 și circulă tot de luni până vineri.

Biletele pot fi achiziționate utilizând următoarele canale: online de pe cfrcalatori.ro; de la automatele de vânzare bilete din gări; direct de la casele de bilete din gări și distribuitori autorizați (agenții de turism), unde este recomandată păstrarea distanței față de celelalte persoane. Biletele de tren sunt accesibile tuturor prin gama variată de oferte comerciale: reducere de 10% prin oferta dus-întors, până la 10% la cumpărarea cu anticipație, 25% la cumpărarea în baza cardului TrenPlus.

Călătoria cu trenul, în această perioadă poate să fie o alternativă bună, având în vedere restricțiile de circulație ce sunt impuse pe Autostrada Soarelui, până pe 27 mai, întrucât se vor relua lucrările pe tronsonul București-Fundulea, dat în folosință în anul 2004. 

Restricții de circulație pe Autostrada Soarelui. Călătoria București-Constanța va dura mai mult

Articolul precedentCertificatele medicale, noile „pașapoarte” europene
Articolul următor„Știe domnul Cîțu ce înseamnă să fii un polițist bun?”