Senatoarea Gabriela Firea anunță pe Facebook o „răsmeriță” față de ideile promovate de PNL.

Parteneri, parteneri, dar se pare că unele propuneri ale PNL nu sunt agreate de PSD, ceea ce subliniază și Firea.

Astăzi, vizavi de impozitarea pensiilor, avertismentul senatoarei social democrate fiind unul simplu: „Nu ne jucăm cu pensiile românilor!”.

Gabriela Firea subliniază că „munca părinților și a bunicilor noștri trebuie răsplătită, nu taxată”, explicând și de unde a plecat analiza sa. Concluzia este că, dincolo de înțelegerile din coaliția de guvernare pe anumite teme, social democrații – cel puțin colegii senatori ai Gabrielei Firea, în speța de față – nu își vor susține colegii paramentari din PNL.

Recent, parlamentarii PNL au propus ca pensionarii care primesc peste 4.000 de lei să plătească CASS. Împreună cu toți colegii senatori social-democrați, vom respinge acest proiect în Senatul României!

Vă amintiți cum în 2021 au vrut să înghețe pensiile? Același scenariu pare să se repete, dar de această dată prin aplicarea CASS. Suntem conștienți de impactul pe care astfel de măsuri îl pot avea asupra celor care au muncit o viață întreagă. În plus, contradicțiile în discursul politic nu fac decât să adauge confuzie și nesiguranță.

Ce spunem noi, parlamentarii social-democrați: Nu susținem acest proiect de lege, vrem claritate și coerență în politicile care afectează pensionarii, pensionarii merită respect, nu politici contradictorii”, e de părere Firea.

Articolul precedentLiberalii vor propriul candidat la prezidențiale; „PNL va susține un membru al partidului”, spune Ciucă
Articolul următorNerespectarea legii și favoritismul inadmisibile în sectorul 5