Ion Ștefan, ministrul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, a confirmat că ceea ce se întâmplă acum la Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză, ar putea avea ca punct de plecare sesizările sale.

Procurorii au anunțat că s-a început urmărirea penală într-un dosar care vizează nereguli identificate la 17 primării, în cauză fiind cercetat inclusiv Ion Ghizdeanu, fostul preşedinte al Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză, care a fost pus sub control judiciar.

N-o fi știind ministrul cum se pronunță „PNDL”, însă a explicat că, atunci când a găsit nereguli la lucrările de infrastructură finanţate din bani publici, a informat organele abilitate. „Am identificat şi identificăm multe nereguli. Absolut toate procesele verbale de control din teritoriu unde s-au constatat nereguli au fost înaintate organelor de cercetare penală”, a spus ministrul, citat de Știri pe Surse.

Articolul precedentAdrian Nastase, dezamagit ca bugetul nu va mai fi dezbatut în Parlament. „Nu stiu care au fost argumentele juridice ale CCR dar stiu care vor fi consecintele politice ale acestei decizii”
Articolul următorȘedință pentru bugetul Capitalei, opoziția anunță că nu va vota fără amendamente. Cea mai mare sumă, alocată fluidizării traficului