Apelul vecinei Cristinei Țopescu, care a sunat la 112: „Fiți DECENȚI!”

Persoana care a sunat la 112 pentru a alerta autoritățile în privința Cristinei Țopescu a scris astăzi un mesaj pe o pagină pe care o administrează, în care face apel la decență, pentru a opri speculațiile legate de moartea îndrăgitei realizatoare TV. Aceasta afirmă că nu poate fi vorba despre o sinucidere.

Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Țopescu, în urmă cu câțiva ani. Cristina care îmi este prietenă și vecină. Eu am sunat la 112.

Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveți decența de a avea răbdare și de a fi jurnaliști adevărați, nu hiene! În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informațiile reale despre ultimii 4 ani din viața Cristinei și despre cum am ajuns să sun la numărul de urgență. Nu vă așteptați la picanterii și mizerii!
Vă mulțumesc anticipat.


Cris avea obiceiul de a schimba planurile în ultima secunda și să nu sune. Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. În plus, așa era Cristina. Câteva zile, cât au avut telefoanele baterie, suna în gol. Și s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn și două săptămâni, apoi să sune și să povestim.

Astăzi am intrat în panică pentru că toate erau închise, ori un telefon care să nu meargă era pentru ea o dramă. Așa e Cris.

Fiți DECENȚI!
Nu ați cunoscut-o!
Am refuzat să furnizez informații hienelor când m-am dus să îi pun o lumânare, pentru că nimeni nu s-a gândit să îi ducă Lumină!
Nu voi apărea în public, nu voi face bani de pe urma Cristinei!

Totul va fi public. DECENT.
Și nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis.
A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia să se întâmple când îi va veni ceasul
”.