Marcel Ciolacu

Președintele PSD se arată cumva siderat de atitudinea și declarațiile liberalilor – cu referire directă la președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban, după ce șeful statului a susținut astăzi o nouă conferință în cadrul căreia a povestit ce crede dumnealui că se întâmplă în România zilele acestea. Klaus Iohannis a spus azi, într-o zi cu peste 10.000 de infectări și peste 100 de decese, că „măsurile luate de Guvern, în urmă cu câteva săptămâni, pentru limitarea pandemiei de COVID-19 dau deja primele rezultate”. Motiv suficient ca Marcel Ciolacu să atragă atenția că rezultatele la care se face referire nu au legătură cu realitatea.

Doi inconștienți care proclamă triumfători victorii, acolo unde au doar înfrângeri! Iohannis și Orban au pierdut lupta cu virusul, dar continuă să ascundă senini mizeria sub preș. În ziua în care România numără din nou peste 10 mii de cazuri și record de pacienți la ATI, președintele și premierul le spun românilor că măsurile de stăvilire a virusului, noaptea în parcuri sau pe trotuarele din fața piețelor, unde i-au aruncat pe producători, dau – iată! – rezultate.
Iohannis și Orban sunt complet rupți de realitate! Care rezultate?!

Că oraș după oraș cedează neputincios în fața virusului. Primarii din orașele devenite focar cer disperați ajutor. Medicamente în spitale nu sunt. Oamenii se sting așteptând un loc la ATI. Teste nu fac așa cum ar trebui. Iar pentru toate, președintele României spune că de vină e doar comunicarea ”suboptimală”. NU! De vină este „subumanitatea” voastră iresponsabilă și insuportabilă! Pentru o mână de voturi, inconștienților!
O să primiți ce meritați pe 6 decembrie!”, este convins Ciolacu.

Articolul precedentBăsescu: „Arafat este foarte bun pentru achiziţii de salvări vopsite în roşu sau pentru funcția de purtător de cuvânt și de imagine tv”
Articolul următorBerbeceanu: „Haideţi să respectăm restricţiile temporare impuse de autorităţi”