Traian Ogâgău, primarul reales al localității Sângeorz-Băi, totodată cel care a picat în atenția opiniei publice pentru imaginile apărute pe internet în care își pedepsea fata dezbrăcând-o, obligând-o să stea cu mâinile în sus și filmând-o, pare să fi dat, din nou, de greu după ce Curtea de Apel Cluj i-a respins apelul. Mai pe larg, Ogâgău ar fi contestat decizia Judecătoriei Năsăud, prin care era condamnat la un an de închisoare cu suspendare, după ce a refuzat prelevarea de mostre biologice, în urma anchetei Poliției Rutiere.

Decizia Curții de Apel, cu privire la Traian Ogâgău

„În baza art. 421 pct. 1 lit. b din Codul de procedură penală, respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul O. T. împotriva sentinţei penale nr. 95/09.07.2020 a Judecătoriei Năsăud. În temeiul art. 275 alin. 2 Codul de procedură penală, obligă apelantul inculpat la plata sumei de 500 lei reprezentând cheltuieli judiciare ocazionate de soluţionarea apelului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 12.10.2020”, se menţionează pe site-ul Curţii de Apel Cluj.

Pe numele lui Traian Ogâgău se mai află o anchetă în curs, pe motiv de rele tratamente aplicate minorului, în urma incidentului mai sus menționat.

Cu toate acestea, Ogâgău a câștigat un nou mandat de primar în Sângiorz Băi.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentPe cine nu ar vrea social democrații să trimită în Parlament
Articolul următorDirector de penitenciar, dat pe mâna parchetului de către ANI. I-a mărit salariul fratelui său, angajat al unității
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.