Fostul secretar general al PSD pare că ar avea o linie directă cu Liviu Dragnea în închisoare sau că îl vizitează destul de des, dat fiind că e cam singurul social democrat care îi amintește numele și chiar vine cu breaking news-uri. De fapt asta a observat și Codrin Ștefănescu, nu pentru prima oară e drept: că nimeni nu se mai interesează de fostul lider al PSD, a cărui stare de sănătate rămâne precară. Mai mult, Codrin Ștefănescu plusează: numele lui Dragnea nu este rostit de social democrați de frică!

Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece! Hotărârile judecătorești, definitive și irevocabile, nu se aplică în cazul său! Se mimează că ar avea drepturile unui om obișnuit, dar nu este așa! Cu toate astea, nu se plânge, nu face apel public, nu contestă! E un bărbat puternic, care și-a impus să reziste la toate mizeriile și abuzurile la care este supus! Știe că încă le este frică de el și de cei mulți care îl susțin! Și sunt foarte mulți, cei ce-l susțin și îl așteaptă să se întoarcă acasă! Le este teamă celor de la putere, tremură cei din actuala conducere securistoidă a PSD! Se feresc să-i rostească numele cei ce l-au trădat și abandonat, ca să le fie bine! Și nu le este nici lor! Ca să știți care este situația reală!”, explică Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Articolul precedentPrimăria Galați a pierdut procesul cu Louis Berger și Ernst & Young după ce primarul Ionuț Pucheanu (PSD) a refuzat să plătească studiile pentru tunelul pe sub Dunăre
Articolul următorOrban vorbește despre posibilitatea tratării asimptomaticilor la domiciliu