Sursă foto: Facebook/Victor Ponta
Sursă foto: Facebook/Victor Ponta

Eugen Orlando Teodorovici își sărbătorește azi, 12 august, ziua de naștere.

Fost senator de Buzău, politicianul a făcut parte din Partidul Social Democrat, a fost ministru al fondurilor europene și apoi al finanțelor publice în Guvernul Victor Ponta.

De asemenea, a fost ministru al finanțelor publice în Guvernul Viorica Dăncilă.

Ponta, nostalgic în legătură cu o veche o prietenie: ”Am fost amândoi sancționați prin “expulzarea” din politică”

La mulți ani “complicelui” meu, Eugen Teodorovici! Împreună am comis fapte grave – am adus 30 de miliarde de euro în România din fonduri europene – am redus TVA, impozitul pe dividende și CAS – am ajuns în 2015 să nu mai avem deficit bugetar în timp ce am crescut toate salariile și pensiile în și reduceam taxele pentru  firmele românești! Pentru toate aceste fapte cumplite ne recunoaștem vinovăția!”, a scris liderul PRO România, pe pagina Facebook.

În plus, fostul premier a reamintit de faptul că ambii au fost sancționați prin “expulzarea” din politică, iar cei care au venit după ei au învățat din “greșelile” lor.

Eugen Teodorovici răspunde cu aceeași monedă: ”Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită”

Răspunsul lui Eugen Teodorovici nu a întârziat să apară. Într-un comentariu la postarea lui Ponta, Teodorovici a folosit același ton ironic, reamintind de colaborarea dintre el și Ponta, dar și de fostele și actualele crize politice.

Mulțumesc, Victor. Așa este în viață, nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită. Românii văd, simt și fac diferența…chiar dacă mai târziu! Important este să nu-i lăsăm pe români la greu”, a scris Teodorovici.

Articolul precedentCîțu, despre banii promiși de Guvern pentru viitoarele investiții: ”Seamănă mai mult cu o rectificare bugetară de an electoral”
Articolul următorAvertizare MAE pentru românii care pleacă în Grecia
Jurnalist full-time / Pesimist part-time