Captură video
Captură video

”Soluție” pentru mai mult spațiu în autoturism: un bărbat din Iași și-a plimbat copiii, prin oraș, în portbagajul deschis al mașinii.

După ce imaginile au ajuns în spațiul online și au devenit virale, polițiștii au deschis o anchetă.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu, după ce au văzut imaginile cu cei doi copii ținuți în portbagajul mașinii

Oamenii legii au precizat că, în urma imaginilor apărute în spațiul public, privind transportarea unor pasageri în portbagajul unui autoturism, polițiștii Biroului Rutier Iași s-au sesizat, din oficiu, cu privire la această situație.

Deși a fost învinovățit că le-a pus viața în pericol, bărbatul a ținut să-și explice gestul.

Explicația bărbatului a fost că rabatase bancheta din spate a autoturismului pentru a transporta o țeavă

Astfel, în urma verificărilor efectuate, a fost identificat conducătorul auto care le-a declarat polițiștilor că rabatase bancheta din spate a autoturismului pentru a transporta o țeavă, iar copiii săi stăteau cu mama lor pe această banchetă rabatată, jucându-se”, se arată în comunicatul emis de Poliția Iași, potrivit Gândul.

Potrivit legii, conducătorul auto a fost sancționat de polițiștii rutieri cu o amendă, în cuantum de 870 de lei, conform O.U.G. nr. 195/2002. 

De asemenea, acesta le-a declarat oamenilor legii că regretă fapta comisă, iar pe viitor va respecta prevederile legale privind transportul persoanelor în autovehicul”, a spus Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, citată de presa locală”.

Articolul precedentSorin Cîmpeanu, despre noile legi ale Educației: ”Arhitectura de sistem va fi complet schimbată”
Articolul următorSeceta „pârjolește” culturile fermierilor. Guvernul, somat să declare stare de calamitate
Jurnalist full-time / Pesimist part-time