Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că România și-a încheiat mandatul la Președinția Consiliului Uniunii Europene și s-a declarat extrem de mulțumită de modul în care s-a achitat de sarcină țara noastră. În această seară, prim ministrul va găzdui evenimentul dedicat încheierii mandatului.

A fost un mandat marcat de performanță, în care România și-a dovedit puternicul atașament față de valorile europene și a lucrat pentru consolidarea marelui proiect european, pentru o Uniune a cetățenilor, a libertăților, a eforturilor și a forțelor noastre comune.

Suntem mândri de rezultate și ne dorim ca toți românii să simtă această mândrie, pentru că țara noastră a reconfirmat că este o voce puternică și un partener serios, care lasă o bază solidă pentru următorul capitol al construcției europene”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Articolul precedentPrimarul Sectorului 3, atac la Viorica Dăncilă: „Îi trebuiau câțiva ani să fie ministru, să înțeleagă sistemul, să cunoască administrația publică”
Articolul următorFosul ministru Toader își asumă doar ce a făcut el. O nouă serie de explicații, în contextul raportului GRECO