Zeci de kilometri au fugărit polițiștii prahoveni un vitezoman care nu a oprit la semnalul oamenilor legii. Șoferul a fost urmărit pe DN1, în Prahova, după ce a fost depistat în trafic circulând cu viteză peste limita legală. Când au reușit să îl oprească, poliștii au constatat că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, poliţiştii din cadrul Servicului Rutier au depistat în trafic un şofer care conducea un autovehicul pe DN 1, în apropiere de Băicoi, fără a respecta limita legală de viteză prevăzută pentru acel sector de drum, rulând cu o viteză de 137 km/h.

“Poliţiştii au efectuat semnal regulamentar de oprire, iar întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalul poliţiştilor, s-a procedat la urmărirea acestuia, reuşindu-se oprirea şi identificarea conducătorului în zona Centura de Vest Ploieşti. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, precizează sursa citată.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

În cauză, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere

Articolul precedentPremierul ne dă o veste bună: crește puterea de cumpărare
Articolul următorOrban promite să plece de la conducerea Camerei Deputaților, dacă pierde alegerile interne în partid
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...