iohannis referendum
Foto: presidency.ro

Klaus Iohannis a vorbit în urmă cu câteva momente în deschiderea evenimentului Coaliția pentru Dezvoltarea României, criticând în fața oamenilor de afaceri politicile Guvernului în ceea ce privește economia. Președintele țării a subliniat că este necesar ca finanțele publice să fie consolidate urgent.

Promisiunile trebuie să fie urmate de rezultate. Am văzut deja celebrul program de guvernare al PSD, unde pe hârtie apar sute de metri de autostradă, investiții în școli și spitale, dar în fapt au rămas promisiuni. În schimb nu există în acest program de guvernare referiri la sutele de modificări din legislație care au afectatat economia si au dat peste cap planurile de afaceri.

Codul fiscal a fost modificat de mai multe ori decât zile ale anului trecut. Este o performanță rarisimă. Afacerile nu pot crește dacă nu se bazează pe investiții sustenabile.

Partidul de guvernare a neglijat total investițiile, în favoarea unor politici pe termen scurt, care ne va afecta pe toți în viitor. Mediul de afaceri a fost bulversat prin măsuri hazardate, cum a fost celebra Ordonanță de Urgență 114, care arată calitatea deplorabilă a guvernării actuale. La nivelul economiei se resimte acumularea de deficite și dezechilibre”, a subliniat Iohannis.

Articolul precedentZece arme introduse ilegal în țară și vândute la Brașov. Doi bărbați au fost reținuți
Articolul următorDeclarații dure după un nou blocaj al sistemului informatic al CNAS și după o scrisoare deschisă a medicilor de familie. Ministrul Pintea: „Am luat decizia schimbării conducerii casei”