Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela a declarat de curând următoarele: „La toate gurile de metrou o sa avem și oameni de ordine. Puteți suna instant la 112 (dacă vedeți pe cineva în metrou fără mască – n.red.). Dacă nu are mască și strănută poate avea dosar penal. A avut un comportament care s-a încadrat în zona penalului și a contribuit la răspândirea bolilor cu bună știință. Adică a și strănutat și n-a avut nici mască.”. După care presa s-a sesizat, l-a taxat un pic, lucru care l-a cam supărat pe Vela. Atât de tare încât a simțit nevoia să se scuze, declarând că nu el este de vină pentru acea afirmație, vina aparținând strict presei, care a nuanțat declarația.

Marcel Vela: „Site-ul care a preluat declarația mea a trunchiat-o într-un mod incorect, de pe acel site au luat și televiziunile declarația.”

„Site-ul care a preluat declarația mea a trunchiat-o într-un mod incorect, de pe acel site au luat și televiziunile declarația. Eu vă citesc întrebarea, ca să vă dați seama despre ce era vorba: ‘dacă vedem pe cineva lângă noi, în metrou, fără mască și strănutând, poate face o glumă proastă sau poate fi infectat’. Deci era vorba de unul fără mască, infectat. ‘Ce facem în acel moment?’. Discutând mai devreme că la gurile de metrou se vor verifica toți pasagerii și toți cei care intră acolo trebuie să aibă mască, în vagon, unul dintre indivizii care vrea să facă acest rău își dă jos masca și e și infectat. Și eu răspund: ‘În momentul acela sunați la 112. La toate gurile de metrou o să avem și oameni de ordine. Putem suna la 112 instant, adică omul și-a dat masca intenționat. Respectivul, dacă nu are mască și strănută poate avea dosar și – după virgulă nu a mai citit – virgulă, pentru că a avut un comportament care se încadrează în zonal penalului și a contribuit la răspândirea bolilor cu bună știință’”, a spus Marcel Vela la Digi24.

Articolul precedentVasile Bănescu o ține pe-a lui! Fără lingurițe de unică folosință și fără Stat Laic!
Articolul următorPatronii de hoteluri de pe litoral sar la gâtul lui Orban
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.