Nuțu Cămătaru eliberat

Ion Balint, cunoscut drept Nuţu Cămătaru, a fost pus marți în libertate, după ce magistraţii Judecătoriei Găeşti, judeţul Dâmboviţa, au decis să admită propunerea de eliberare condiţionată formulată de Penitenciarul Găeşti, unde era închis pentru şantaj.

Nuţu Cămătaru a ieşit pe poarta Penitenciarului Găeşti în jurul orei 14.30. El a plecat cu un autoturism care îl aştepta chiar în faţa închisorii. Întrebat cum a fost în spatele gratiilor, Cămătaru a răspuns: “Lasă că vă spune altcineva”, după care s-a urcat în maşină şi a plecat.

Magistraţii Judecătoriei Găeşti, judeţul Dâmboviţa, au decis să admită propunerea de liberare condiţionată formulată de Penitenciarul Găeşti unde Cătămaru era închis pentru şantaj. Cămătaru a fost transferat de curând la Penitenciarul Găeşti de la cel din Ploieşti.

Potrivit portalului instanţelor, Judecătoria Găeşti „admite propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Găeşti pentru condamnatul Balint Ion, Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Balint Ion”. El era închis din octombrie 2018 pentru şantaj, având o pedeapsă de cinci ani şi 11 luni de închisoare. La data de 8 octombrie 2018, magistraţii Curţii de Apel Ploieşti au admis cererea de contopire a pedepselor formulată de Ion Balint, cunoscut ca Nuţu Cămătaru.

Articolul precedentRaluca Prună se desparte de Dacian Cioloș, din cauza Oanei Bogdan
Articolul următorKelemen Hunor o susține pe Laura Codruța Kovesi pentru procuror european