Sursa: Facebook

Natalia Intotero, ministra Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse, promite că studenții români vor avea parte de „acțiuni și campanii interesante”, primele dintre acestea constând în tabere care se vor organiza luna viitoare.

Taberele la care face referire ministra vor fi organizate în colaborare cu Casele de Cultură ale Studenților (CCS), iar acesta este doar începutul, pentru că, potrivit acesteia sunt în pregătire „activități multe și interesante pentru tinerii din România”.

În acest sens, Natalia Intotero face publică că ieri s-au „pus la cale” acțiunile din acest an pe domeniul de tineret în cadrul unei întâlniri cu directorii Caselor de Cultură ale Studenților și cu reprezentanții asociațiilor studențești (USR, UNSR și ANOSR).

Și, după cum s-a convenit, primele acțiuni utile tinerilor studenți vor începe pe 12 februarie:

Mă bucur să vă anunț că începând din acest an vom organiza, prin CCS-urile din toată țara, tabere studențești de iarnă. Sunt 1.000 de locuri pentru studenți care se vor bucura de tabere în perioada 12 – 25 februarie. În plus, în această vară vom avea alte 5.000 de locuri disponibile în tabere.

De asemenea, am discutat cu directorii Caselor de Cultură ale Studenților despre activitățile pe care le vom desfășura în acest an.
Vă asigur că toate CCS-urile din țară se străduiesc să le ofere studenților o paletă cât mai mare de activități, iar 2024, deși e un an cu un buget mult mai mic față de anul trecut, va aduce multe acțiuni și campanii interesante
”, promite ministra Familiei.

Articolul precedentPiedone: ”Ni s-a amărât și pâinea de pe masă! Are mai multă chimie în coajă decât faină. Asta-i radiografia națiunii noastre! Și e păcat…”
Articolul următorMedic expert, asistentă şi infirmieră din Gorj, arestați într-un dosar privind pensionările pe caz de boală