Un nou atac din partea lui Emanuel Ungureanu: ”Boc este o vulpe politică bătrână”

Edilul Clujului a criticat decizia lui Voiculescu, menționând că Ministerul Sănătății nu ar trebui să ignore problema finanțării

Emanuel Ungureanu, fostul candidat USR PLUS la Primăria Cluj-Napoca, continuă atacul la adresa lui Emil Boc, acuzându-l pe actualul edil al municipiului, de „ipocrizie fără margini” în conflictul cu ministrul Sănătății.

Declarațiile vin în cadrul unor tensiuni dintre primari și Ministerul Sănătății, Boc afirmând că a fost obligat să organizeze, să doteze centrele de vaccinare și să asigure plata personalului, fără a primi, însă, bani pentru aceasta.

Nemulțumit de răspunsurile lui Vlad Voiculescu, Emil Boc a explicat că este nevoie de respect instituțional și că ordonanța de urgență nu menționează și o sursă de bani.

Resursele aferente procesului de vaccinare

În contextul crizei sanitare și în contextul în care bugetul pe 2021 încă nu a fost adoptat, edilul Clujului a criticat decizia lui Voiculescu, menționând că Ministerul Sănătății nu ar trebui să ignore problema finanțării.

În același timp, în vederea rezolvării crizei vaccinării, Emil Boc explică faptul că este posibil ca alte aspecte să aibă de suferit: creșele, bursele pentru elevi, sănătatea, spitalele sau chiar și iluminatul public.

În data de 12 ianuarie 2021, deputatul USR Emanuel Ungureanu a declarat la Antena 3 că municipiul Cluj ar dispune de un buget de 400 de milioane de euro, buget care nu justifică finanțarea procesului de vaccinare din partea Ministerul Sănătății.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu îl spulberă pe Emil Boc: ‘Substratul este schimbarea unui manager’

Dl Boc e supărat că la Cluj s-a schimbat un manager preferat. Asta e substratul supărării dlui Boc. Dl Boc este o vulpe politică bătrână, joacă empatia. Clujul are buget de 400 milioane de euro, când ai nevoie de 100.000 lei înseamnă nici măcar 30.000 de euro, să te plângi că nu are milă ministerul de ține Primăria Cluj? E dovadă de o ipocrizie fără margini, o spun fără menajamente”.

”Este timpul desprinderii de epoca Boc”

Nu este pentru prima dată când Ungureanu își face publică antipatia față de primarul Clujului, de fiecare dată punând accent pe partea financiară, pe discuțiile care înglobează fonduri și pe abilitățile manageriale ale edilului.

Emanuel Ungureanu, candidat USR PLUS la Primăria Cluj-Napoca: Este timpul desprinderii de epoca Boc

În timpul camapaniei pentru ocuparea funcției de edil în cadrul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, candidatul USR a declarat, în repetate rânduri, că a venit momentul desprinderii de epoca Boc și că este nevoie de o administrație cu adevărat smart și în cadrul căreia cetățeanul să conteze.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentComisia Europeană își îndeamnă angajații să folosească Signal, în detrimentul WhatsApp
Articolul următorRăsturnare de situație: ÎPS Teodosie devine pro-vaccin
Jurnalist full-time / Pesimist part-time