Un nou director general a fost numit la Poșta Română, teoretic pe o perioadă determinată. Pe numele său Horia Grigorescu, noul director general provizoriu are 31 de ani și toată lunga sa carieră și-a petrecut-o îmbrăcat în roba de avocat. Potrivit propriului CV, Grigorescu pleacă de la propriul său cabinet de avocatură, fiind specializat pe administrativ fiscal și comercial.

A fost „Senior Associate” la Deloitte România|Reff& Asociații, între septembrie 2017 și decembrie 2018, după ce anterior a fost aici „Junior Associate”, începând cu iunie 2016. „Junior Associate” a fost și la Ernst & Young România|Radu&Asociații, din octombrie 2012 și până în mai 2016. Începuturile în avocatură au fost ca intern la Cabinet de Avocat Pavel
Bogdan – Constanța, între octombrie 2010 – septembrie 2012.

Horia Grigorescu are două licențe – una în management la Spiru Haret Constanța și a doua în științe juridice, la Unversitatea Ovidius din Constanța, plus un masterat în dreptul afacerilor la Nicolae Titulescu. Noul director general are și un blog, în care vorbește despre …curaj.

Articolul precedentIohannis a lăsat fără decorații mai multe persoane. Printre acestea se numără Năstase, Voiculescu și Severin
Articolul următorCa de la președinte de partid la alt președinte, Ciolacu către Orban: „Golăneală este să ajungi să guvernezi o țară fără să stăpânești lucruri de bază și proceduri elementare în relația cu Parlamentul”