Un nou director general a fost numit la Poșta Română, teoretic pe o perioadă determinată. Pe numele său Horia Grigorescu, noul director general provizoriu are 31 de ani și toată lunga sa carieră și-a petrecut-o îmbrăcat în roba de avocat. Potrivit propriului CV, Grigorescu pleacă de la propriul său cabinet de avocatură, fiind specializat pe administrativ fiscal și comercial.

A fost „Senior Associate” la Deloitte România|Reff& Asociații, între septembrie 2017 și decembrie 2018, după ce anterior a fost aici „Junior Associate”, începând cu iunie 2016. „Junior Associate” a fost și la Ernst & Young România|Radu&Asociații, din octombrie 2012 și până în mai 2016. Începuturile în avocatură au fost ca intern la Cabinet de Avocat Pavel
Bogdan – Constanța, între octombrie 2010 – septembrie 2012.

Horia Grigorescu are două licențe – una în management la Spiru Haret Constanța și a doua în științe juridice, la Unversitatea Ovidius din Constanța, plus un masterat în dreptul afacerilor la Nicolae Titulescu. Noul director general are și un blog, în care vorbește despre …curaj.