Premierul Viorica Dăncilă s-a decis în privința propunerilor de miniștri, iar trei nume vin de la ALDE. Aceasta în ciuda avertizărilor lansate de Călin Popescu Tăriceanu, subliniate de fiecare dată. Astfel, membrii ALDE care acceptă să bată palma cu PSD pentru funcții vor fi dați afară din partid. Totodată, Tăriceanu a precizat astăzi că fiecare acționează individual și nicidecum nu au consimțământul ALDE. „Cei care încearcă acest demers îl fac ca persoană individuală, nu îl fac în calitate de membri ALDE, asta trebuie să știe și doamna Dăncilă”, a spus președintele ALDE.

Astăzi însă, Viorica Dăncilă a anunțat că va trimite președintelui Klaus Iohannis trei propuneri de membri ALDE: Grațiela Gavrilescu la Ministerul Mediului, Ion Cupă la Ministerul Energiei și Ștefan Băișanu, ca ministru pentru Relația cu Parlamentul. „Pentru că pe 12 septembrie expiră interimatul la MAI, pe 18 septembrie expiră interimatul la Educație, iar funcția pentru vicepremier pe probleme economice e vacantă fac următoarele propuneri: MAI – Dan Chirilă, Educație – Camelia Gavrilă, Vicepremier – Dan Matei”, a spus mai premierul.

Articolul precedentMeleșcanu este președintele Senatului, dar a fost dat afară din partid. Parlamentarii ALDE se regrupează și se anunță alte trădări
Articolul următorPrezidențiabilul USR a fost dat afară din barou pentru că nu și-a plătit contribuțiile