Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Un hoț de mașini a încercat să scape de polițiști, ascunzându-se în interiorul unui urs de pluș uriaș, informează BBC.

În cele din urmă, bărbatul a fost descoperit și condamnat.

Făptașul, pe numele de Joshua Dobson, era căutat pentru furt și infracțiuni de conducere. Bărbatul a încercat să păcălească poliția din Greater Manchester, în timpul percheziției efectuate în locuința sa din Rochdale, în luna iulie.

Polițiștii au observat un urs mare de pluș care…” respira”

Tânărul, în vârstă de 18 ani, a fost condamnat la nouă luni, într-o instituție pentru tineri infractori. Magistrații din Manchester au dat semntința în data de 5 august.

Un purtător de cuvânt al poliției a spus că Dobson a fost căutat de oamenii legii, după ce a furat o mașină în mai și a achiziționat combustibil fără să plătească. Ambele fapte au fost comise în aceeași zi.

La doar 18 ani, tânărul este acuzat pentru multiple infracțiuni

Când am mers să-l arestăm, ofițerii noștri au observat un urs mare care respira. Jucăria se afla la adresa unde a avut loc percheziția. L-am găsit pe tânărul de 18 ani ascuns în interiorul ursului de pluș”, a relatat purtătorul de cuvânt.

De asemenea, acesta a adăugat că Doson se află, în prezent, în spatele gratiilor.

A fost condamnat pentru furt de mașini, pentru că a condus fără permis, dar și pentru că a plecat fără a plăti benzina. Sper că va pentrece destul timp în spatele gratiilor”, a adăugat purtătorul de cuvânt al poliției, potrivit sursei citate.

Articolul precedentProcedură ilegală, încă din 1989: delfinii sunt uciși, iar carnea lor ajunge pe piața neagră din Italia
Articolul următorPopulația din China se confruntă cu un nou virus. Acesta este asemănător coronavirusului și se transmite de la animale
Jurnalist full-time / Pesimist part-time