Sursa foto: botosaneanul.ro
Sursa foto: botosaneanul.ro

Deputatul PSD, Marius Budăi, a discutat despre afirmația lui Cîțu în ceea ce privește veniturile românilor, declarând că nu au existat creșteri.

Mai mult, fostul ministru al Muncii a etichetat spusele lui Florin Cîțu drept este ”o comparație extrem de mincinoasă” să alături veniturile din 2021 față de cele din 2020, când activitatea economică a fost mai perturbată de restricțiile sanitare.

Comparația cu veniturile din 2020 vizavi de 2021 este una extrem, dar extrem de mincinoasă pentru că în 2020 a fost acel șomaj tehnic, dar pe lângă acel șomaj tehnic au fost persoane foarte multe care au lucrat, inclusiv din sistemul de stat, dar și în privat, cu schimbul câte 14 zile și au avut veniturile diminuate. Or, să compari martie, aprilie, mai 2020 cu martie, aprilie 2021 este o comparație extrem de mincinoasă”, a spus social-democratul, pe B1 TV.

Deputatul PSD susține că, într-un an pandemic, Guvernul s-a împrumutat excesiv

În ceea ce privește structura cheltuielilor pentru anul 2020, fostul ministru al Muncii a afirmat că au existat 16 ministere.

De asemenea, guvernul PNL a avut mai mulți bani la bunuri și servicii decât a avut opoziția. Mai mult, deputatul PSD a acuzat faptul că mai mult autoturisme din Ministerul Afacerilor Interne au beneficiat de rebranduire, iar raportul Curții de Conturi preciza, în acel moment, că de la 2.000 euro o izoletă, România a plătit 17.000 de euro.

Socoteala PNL nu se potrivește cu matematica PSD: Puterea de cumpărare a românilor scade „bigtime”

Marius Budăi a desictat și despre structura inflației, prețurile crescut și valoarea exact a unui coș cu alimente în România.

Ironic, Marius Budăil-a criticat pe premierul Florin Cîțu și pentru niveul la care a ajuns inflația, respectiv 5%: ”Domnule Cîțu, dar benzină beți? Nu de alta, dar și asta s-a făcut 6 lei”. În același context. Social democrații au precizat și faptul că puterea de cumpărare a românilor scade „bigtime”, după ce INS a anunțat că rata anuală a inflaţiei a accelerat în luna iulie la 5%.

Sursa foto

VIACristina Antal
Articolul precedentCum se pune pumnul în gură unor magistrați. De ce alții nu pățesc nimic. FOTO
Articolul următorNu mănâncă pâine, dar cât costă o carte nu l-ar întreba nimeni
Jurnalist full-time / Pesimist part-time