Florin Cîțu (Foto: Facebook)

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor se „primenește” cu un nou secretar de stat, potrivit unor decizii publicate ieri în Monitorul Oficial.

Premierul Florin Cîțu a semnat două acte în acest sens, prima prin care pune pe liber un secretar de stat care era pe funcție încă din toamna anului trecut, iar cea de-a doua prin care este instalat un înlocuitor.

Concret, este vorba despre eliberarea lui Vasile Panaite din funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, urmată de decizia privind numirea în loc a lui Andrei Rudolf Corlan. Ambele decizii au aplicabilitate începând de ieri.

Vasile Panaite a ajuns secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor încă din noiembrie 2020, din vremea Guvernului Orban, reușind că ocupe aceeași funcție inclusiv în Guvernul Florin Cîțu, până ieri. Fostul secretar de stat a avut de altfel o activitate politică intensă, și nu doar alături de liberali, pe care i-a descoperit când aceștia au preluat puterea. Vasile Panaite a fost membru cam în toate formațiunile politice: PDL, PSD, Pro România și ulterior PNL.

Cât despre noul secretar de stat Andrei Rudolf Corlan, acesta a fost consilierul comisarului general al Gărzii de Mediu București.

Articolul precedentO companie turcă închide fabrica din România şi concediază trei sferturi din angajaţi
Articolul următorLudovic Orban: Vom avea un nou ministru al Finanțelor mai devreme de 26 septembrie